8010


AQUALINE 8010 sušák-držák ručníků 50 cm, bílá

AQUALINE 8010 sušák-držák ručníků 50 cm, bílá

✅Jednoduchý držák ručníků bude praktickým doplňkem každé koupelny. Instaluje se navrtáním do zdi...



Catler BM 8010 automatická konvice 1,2 l

Catler BM 8010 automatická konvice 1,2 l

✅Precizní provedení každého detailu, vysoce kvalitní materiály, stylový design a využití nejmodernějších technologií posouvají spotřebiče Catler vysoko nad běžná očekávání, a proto jsou určeny k častému a dlouhodobému používání v těch nejnáročnějších domácnostech.Elektronicky řízená konvice BM 8010 nejen uvaří vodu, ale rovněž usnadní přípravu čaje díky nastavitelné teplotě. Stačí jen zvolit teplotu..



Catler TC 8010 Kuchyňský varný robot

Catler TC 8010 Kuchyňský varný robot

✅Varný robot respektuje nejnovější trendy vaření – jednoduchost a poctivost. Bez námahy a nutnosti pořizovat si specifické spotřebiče uvaříte rozmanitá jídla z čerstvých surovin, rychle, zdravě a chutně.Nahradí pánev, klasický, parní i pomalý hrnec, mixér, šlehač, mlýnek, sekáček i krouhač. Intuitivní ovládání na velkém dotykovém displeji je doplněno otočným knoflíkem. Pohlídá si teplotu i čas vaření, sám..



Catler VB 8010 vakuový mixér

Catler VB 8010 vakuový mixér

✅Rozdíl mezi klasickým mixováním a mixováním ve vakuu poznáte ihned. Okamžitě zjistíte, že vakuové mixování je mnohem šetrnější, potraviny si déle udrží původní chuť i vzhled, později podléhají zkáze. Udržuje barvu i u velmi náročných potravin (jablečná šťáva, avokádo, mango), více antioxidantů a tělu prospěšných látek. Nedochází k separaci dužiny a vody. Mixování je jemnější, výsledek má skvělou..



Philco PHFS 8010 kráječ potravin

Philco PHFS 8010 kráječ potravin

✅Od kuchyňského kráječe Philco PHFS 8010 očekávejte preciznost řezu, pohodlnou manipulaci a bezpečnost. Přesně to jsou hlavní přednosti našeho elektrického kráječe. Celokovové tělo, perfektní dílenské zpracování, přesné nastavení šířky řezu od 0 - 15 mm a stabilita – proto se stane užitečným pomocníkem ve vaší domácnosti.Vlastnosti: robustní celokovové tělo univerzální nůž z ušlechtilé..


8010 3,25 (65%) 52 x hodnotené

Kategorie produktů 8010 obsahuje 5 záznamů.


SOCIÁLNÍ MÉDIA
facebook youtube
Hledáte 8010? Poradíme jak vybrat 8010, z výběru eshopů.
© 2024 Tipy pro domácnost: Kontakt