2038


Orion Váleček dřevo Dekor d. 2038 cm KVĚT

Orion Váleček dřevo Dekor d. 2038 cm KVĚT

✅Dřevěný váleček s reliéfem, chcete-li embosovaný váleček, s válecí plochou 20 cm, vtiskne vašim sušenkám i cukroví originální plastický vzor, inspirovaný lidovými květinovými vzory. Upečte si rychle sladké máslové sušenky, sýrové krekry nebo perníčky, které nemusíte zdobit polevou. Zapojte i malé pomocníky a pochlubte se před svými hosty originálními sušenkami nebo úžasným marcipánovým dortem se..



Orion Váleček dřevo Dekor d. 2038 cm stonky

Orion Váleček dřevo Dekor d. 2038 cm stonky

✅Dřevěný váleček vtiskne vašim sušenkám i cukroví originální plastický vzor vinoucích se úponků v šíři 20 cm. Upečte si netradiční a rychle hotové sladké máslové sušenky, sýrové krekry nebo perníčky, které nemusíte zdobit polevou. Ruku k dílu rádi přidají i malí pomocníci. Pochlubte se před svými hosty originálními a chutnými výtvory nebo úžasným marcipánovým dortem. Před použitím jej lehce..



Orion Váleček dřevo Dekor d. 2038 cm VLOČKA puntík

Orion Váleček dřevo Dekor d. 2038 cm VLOČKA puntík

✅Dřevěný váleček vtiskne vašim sušenkám i cukroví originální plastický vzor sněhových vloček v šíři 20 cm. Upečte si netradiční a rychle hotové sladké máslové sušenky, sýrové krekry nebo vánoční perníčky, které nemusíte zdobit polevou.Ruku k dílu rádi přidají i malí pomocníci. Pochlubte se před svými hosty originálními a chutnými výtvory nebo úžasným marcipánovým dortem. Před použitím jej..


2038 5 (100%) 44 x hodnotené

Kategorie produktů 2038 obsahuje 3 produkty.


SOCIÁLNÍ MÉDIA
facebook youtube
kuchyňské náčiní za super ceny
© 2024 Tipy pro domácnost: Kontakt