1200


4Home Konvice na čaj Tea time HotCool 1200 ml

4Home Konvice na čaj Tea time HotCool 1200 ml

✅Praktická čajová konvice Tea time pro dokonalou čajovou siestu o samotě i s celou rodinou. Je vyrobena z odolného borosilikátového skla, pro dokonalý vzhled i funkčnost je doplněna nerezovou pokličkou a jemným odnímatelným sítkem, díky kterému si pohodlně připravíte jakýkoliv druh čaje přímo do konvičky. Praktický objem 1,2 l zaručí, že s ní bez problému pohostíte celou rodinu. Navíc skvěle poslouží i v létě..



4Home Skleněný džbán Wave HotCool 1200 ml

4Home Skleněný džbán Wave HotCool 1200 ml

✅Naservírujte občerstvení v neobyčejném skleněném džbánu, který oživí prostřený stůl. Propracovaný design ve tvaru vlnek dělá z džbánu nevšední doplněk do každé kuchyně. Pro dokonalý vzhled i funkčnost je doplněn nerezovým víčkem s kvalitním těsněním, takže vaše nápoje budou skvěle chráněné například před otravným hmyzem. Praktický objem 1,2 l zaručí, že s ním bez problému pohostíte celou rodinu...



AKAI Panini gril APA-356 1200 W

AKAI Panini gril APA-356 1200 W

✅Akai APA-356 panini gril vám umožní rychle a snadno připravit perfektní sendviče v pohodlí vašeho domova. Toto zařízení má výkon 1200 W, což znamená, že se rychle zahřeje a vytvoří dokonalou zlatou kůru. Jeho plechy jsou potaženy nepřilnavou vrstvou, která zajišťuje snadné čištění a ochranu proti lepivosti. Kompaktní velikost umožňuje snadné skladování.Pokud máte rádi sendviče a chcete je připravit doma, Akai..



Amispol Skrytý zahradní obrubník, 12,5 x 1200 cm

Amispol Skrytý zahradní obrubník, 12,5 x 1200 cm

✅Potřebujete na zahradě oddělit různé typy ploch, jako jsou trávníky, štěrkové plochy nebo květinové záhony? Tento obrubník je pro vás to pravé. Téměř splyne s povrchem a zahradu tak nebudou rušit žádné výrazné prvky. Je ideální pro použití na jakékoliv tvary, oblouky a krátké roviny. Nevhodný je pouze pro dlouhé roviny, má vysokou roztažnost při vysokých teplotách. Podélné provisy obrubník zpevňují, po..



Asist AE7AF120IN18 vysavač popela s funkcí samočištění, 1200 W, 18 l

Asist AE7AF120IN18 vysavač popela s funkcí samočištění, 1200 W, 18 l

✅Tento vysavač bude ideálním pomocníkem pro čištění krbů a kamen v obývacích místnostech. Dokonale odsaje pevné nečistoty a nevíří prachové částice. Má funkci samočištění HEPA filtru, přesměrováním proudu vzduchu do filtru se odstraní nečistoty přichycené vně filtru a bránící plnému tahu vysavače. Při vysavání není třeba pro očištění filtru rozebírat vysavač. Dále má pojistku proti vysavání bez..



Banquet Red Poppy Konvice 1200 ml

Banquet Red Poppy Konvice 1200 ml

✅Dopřejte si čaj o páté opravdu stylově. Velká konvice s pokličkou dodá vaší kávě či čaji ten pravý požitek z luxusu. Konvice je vyrobena z kvalitní karamiky. Konvice je vhodná do myčky nádobí, pro zachování originálního vzoru však doporučujeme mýt ručně.Užijte si kouzlo léta a rozkvetlých vlčích máků po celý rok. Kolekce Red Poppy v energické červené barvě přináší oživení pro každý jídelní stůl...



CASO SousVide profesionální vařič SV 1200

CASO SousVide profesionální vařič SV 1200

✅Caso Sous Vide Stick zajistí rychlý ohřev vody díky výkonnému systému. Je vhodný pro hrnce s minimální výškou 12 cm, do 30 l objemu. Je určen i pro profesionální využití. Má funkci Smart Control - SousVide Stick lze ovládat a číst pomocí aplikace CASO Control (aplikace je pouze v angličtině). LED displej je ovládán pomocí panelu s dotykovým senzorem. Přístroj je zcela vodotěsný a má časovač s možností nastavení až..



Concept RM7500 kuchyňský planetární robot 1200 W ELEMENT DIGI Black

Concept RM7500 kuchyňský planetární robot 1200 W ELEMENT DIGI Black

✅Planetární robot RM7500 ELEMENT DIGI se stane vaším nejlepším přítelem v kuchyni. Je zpracován v elegantním černém designu a vybaven řadou moderních technologií. Snadno si poradí s přípravou těst, krémů, dokonale ušlehá šlehačku i bílky. Disponuje mixérem, struhadlem, mlýnkem na maso s nástavci na plnění párků, klobás a tvořítkem na cukroví. V jednom těle získáte hned několik užitečných pomocníků...



Concept RM7510 kuchyňský planetární robot 1200 W ELEMENT DIGI Taupe

Concept RM7510 kuchyňský planetární robot 1200 W ELEMENT DIGI Taupe

✅Planetární robot RM7510 ELEMENT DIGI se stane vaším nejlepším přítelem v kuchyni. Je zpracován v elegantním šedohnědém designu taupe a vybaven řadou moderních technologií. Snadno si poradí s přípravou těst, krémů, dokonale ušlehá šlehačku i bílky. Disponuje struhadlem, mlýnkem na maso s nástavci na plnění párků, klobás a tvořítkem na cukroví. V jednom těle získáte hned několik užitečných pomocníků...



DOMO DO1031KR kuchyňský robot, 1200 W

DOMO DO1031KR kuchyňský robot, 1200 W

✅Vysoce výkonný kuchyňský robot zvládne uhníst ve velké nerezové míse až 2 kg těsta bez ztráty výkonu, nebo díky planetárnímu systému míchání vám pomůže vyšlehat perfektní sníh, či míchací metlou promísit všechny vložené suroviny. Základní výbavu robotu lze rozšířit o skleněný mixér o objemu 1,4 litru, nebo mlýnek na maso a další užitečné nástavce.Rychlost otáček motoru lze snadno ovládat..



ECG VV 1200 travel S fén

ECG VV 1200 travel S fén

✅Díky svým kompaktním rozměrům a důmyslnému sklápěcímu systému je vysoušeč vlasů ECG VV 1200 Travel jako stvořený pro použití na cestách. Snadno ho uskladníte v každé tašce a bude vám k dispozici kdykoli budete potřebovat. Pro perfektní úpravu vlasů máte k dispozici dvě rychlosti a dvě teplotní úrovně. O bezproblémový provoz se postará odolný DC motor, který také zajišťuje dlouhou životnost spotřebiče. Díky..



Aquamarin 80510 AQUAMARIN Vertikální koupelnový radiátor, 1200 x 600 mm

Aquamarin 80510 AQUAMARIN Vertikální koupelnový radiátor, 1200 x 600 mm

✅Pokud ji správně zařídíte z hlediska funkčnosti a estetiky, můžete svou koupelnu proměnit ve skutečné lázně, kde si můžete po dlouhém dni odpočinout a vychutnat si horkou koupel v teplé a útulné atmosféře. Technické údaje: typ: vertikální model se středovým připojením celkové rozměry: 1200 x 600 mm (v x š) celková hmotnost výrobku: cca 9,6 kg tepelný výkon: cca 630 W při 75 °C (průtok) - 65 °C (zpátečka) - 20..



Aquamarin 80511 AQUAMARIN Vertikální koupelnový radiátor, 1200 x 600 mm

Aquamarin 80511 AQUAMARIN Vertikální koupelnový radiátor, 1200 x 600 mm

✅Pokud ji správně zařídíte z hlediska funkčnosti a estetiky, můžete svou koupelnu proměnit ve skutečné lázně, kde si můžete po dlouhém dni odpočinout a vychutnat si horkou koupel v teplé a útulné atmosféře. Technické údaje: typ: vertikální model s bočním připojením rozměry: 1200 x 600 mm (v x š) počet trubek: 6 + 8 + 11 (25) hmotnost: cca 9,6 kg tepelný výkon: cca 630 W při 75 °C (průtok) - 65 °C (zpátečka) - 20..



Pampers Fresh Clean Vlhčené ubrousky 15 balení = 1200 vlhčených ubrousků

Pampers Fresh Clean Vlhčené ubrousky 15 balení = 1200 vlhčených ubrousků

✅️Vlhčené ubrousky Pampers Fresh Clean jsou připraveny na každou situaci. Pampers Fresh Clean Vlhčené ubrousky mají vyvážený obsah vlhkosti a pomáhají udržovat přirozenou hladinu pH pokožky. Pampers Fresh Clean Vlhčené ubrousky mají také osvěžující vůni, která zpříjemňuje výměnu plenek. Podrobnosti o produktu: Jemně čistí hýždě, ruce a obličej. Pomáhá obnovit přirozenou rovnováhu pH pokožky Jemné a silné pro šetrné čištění Se svěží vůní Dermatologicky testováno a bez alkoholu S praktickým uzávěrem Chcete se dozvědět více o složkách Pampers ? Navštivte Pampers na adrese Pampers .co.uk Složení: Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sorbitan Caprylate, Sodium..



Pampers Sensitive Vlhčené ubrousky 15 balení = 1200 vlhčených ubrousků

Pampers Sensitive Vlhčené ubrousky 15 balení = 1200 vlhčených ubrousků

✅️Pečujte o citlivou pokožku svého dítěte s osvědčenou ochranou vlhčených ubrousků Pampers . Jedinečné složky obsažené ve vlhčených ubrouscích Pampers vyrovnávají pH pokožky, udržují její přirozený kyselý plášť a zabraňují jejímu podráždění. Vlhčené ubrousky Pampers Sensitive jsou speciálně vyvinuty pro potřeby citlivé dětské pokožky, a proto neobsahují žádnou vůni ani alkohol. Pampers Sensitive vlhčené ubrousky jsou dermatologicky testované a vhodné od 1. dne života. Podrobnosti o produktu: Jemné čištění s osvědčenou ochranou pokožky. Pampers Jedinečné složky vyrovnávají pH a zabraňují podráždění citlivé dětské pokožky. Vlhčené ubrousky bez alkoholu a vůně jsou klinicky..


1200 4,5 (90%) 44 x hodnotené

Kategorie produktů 1200 obsahuje 15 záznamů.


SOCIÁLNÍ MÉDIA
facebook youtube
Hledáte 1200? Poradíme jak vybrat 1200, z výběru eshopů.
© 2024 Tipy pro domácnost: Kontakt