2020


Quinny Zapp Flex Golfový kočárek 2020 Green

Quinny Zapp Flex Golfový kočárek 2020 Green

✅️Představujeme. Zapp X je navržen tak, aby vám usnadnil život - je flexibilní na třech kolečkách s klasickými madly Zapp a ideální do města. Autosedačka Flex se naklápí v obou směrech, je kompatibilní se všemi třemi řešeními od narození a ve složeném stavu je mimořádně kompaktní. velmi obratné, lehké a pohodlné řešení pro rodiče urban e. Podrobnosti o produktu: Lze nastavit v obou směrech pohledu až do polohy vleže Praktický cestovní systém Lze kombinovat s dětským nosítkem Maxi Cosi jednoduchým zacvaknutím na místo. Tři kompaktní a obratná kola a otočné přední kolo< Klasické kliky Zapp Vodoodpudivý potah sedadla Prostorný a snadno přístupný nákupní košík Rozšiřitelná sluneční..



VALCO Snap 4 Flat Matte LTD Edition s prvky z ekokůže Caramel deep blue 2020

VALCO Snap 4 Flat Matte LTD Edition s prvky z ekokůže Caramel deep blue 2020

✅️Valco Baby představuje jedinečnou edici kočárků pod názvem Flat Matte s prvky ekokůže. Kolekce je navržena pro rodiče, kteří chtějí svůj kočárek v nadčasových elegantních barvách. Celý vzhled kočárku dokonale doplňuje rukojeť a madlo z ekokůže a dotváří luxusní vzhled kočárku. Na výběr jsou následující varianty: Fauna Signature Grey Glacier Deep Blue Kočárek, který se vyznačuje několika benefity: plynulé skládání kočárek je vybaven plně sklopným sedadlem s neomezeným počtem pozic, proto je vhodný pro děti již od narození unikátní systém skládání CleanFold ™ Chánové sedadlo před znečištěním a nadměrným opotřebením, složení kočárku je možné jedním pohybem pěnová kola..



VALCO Snap 4 Sport Flat Matte LTD Edition signature grey 2020

VALCO Snap 4 Sport Flat Matte LTD Edition signature grey 2020

✅️Valco Baby představuje jedinečnou edici kočárků pod názvem Flat Matte. Kolekce je navržena pro rodiče, kteří chtějí svůj kočárek v nadčasových elegantních barvách. Na výběr jsou následující varianty: Fauna Signature Grey Glacier Deep Blue Kočárek, který se vyznačuje několika benefity: plynulé skládání kočárek je vybaven plně sklopným sedadlem s neomezeným počtem pozic, proto je vhodný pro děti již od narození unikátní systém skládání CleanFold ™ Chánové sedadlo před znečištěním a nadměrným opotřebením, složení kočárku je možné jedním pohybem kolečka jsou odnímatelné, pomocí centrálního tlačítka je jednoduše složíte unikátní brzdový systém, brzdy fungují jako..



Valco Sport Snap 4 TAILOR MADE Denim 2020

Valco Sport Snap 4 TAILOR MADE Denim 2020

✅️Kočárek Snap4 TAILOR MADE SPORT na nafukovacích kolech má všechny vlastnosti kočárku SNAP 4, na které jste zvyklí. Díky luxusnímu materiálu, který byl použit a konstrukci s titanovou úpravou, získáte kočárek, který je nejen funkční, ale i designový. 1. Plynulé skládání: Snap je vybaven plně sklopným sedátkem s nekonečným počtem pozic, proto je vhodný i pro děti již od narození při použití hluboké korby. Od rovného posezu k plně sklopnému sedátku, sedátko poskytuje pohodlí a podporu v každém úhlu. 2. Skládání jedním pohybem: Snap lze složit jedním plynulým pohybem, unikátní systém skládání CleanFold™ uchová sedátko v čistotě, chráněné před venkovními nečistotami a nadměrným..


Kategorie produktů 2020 strana 1 obsahuje 4 produkty.


SOCIÁLNÍ MÉDIA
facebook youtube
Hledáte 2020? Poradíme jak vybrat 2020, z výběru eshopů.
© 2024 Tipy pro domácnost: Kontakt